Őszi kirándulótippek - túrázásra fel!

Kategória: Diákélet | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Bár kétségtelenül nyáron a legkellemesebbek a körülmények ahhoz, hogy az ember útnak induljon, az igazi kirándulóidő tavasszal és ősszel köszönt be. Összegyűjtöttem Nektek azokat a helyeket, ahol ebben a csendes őszi időszakban is igazán zajlik az élet. Érdemes kicsit kidugni az orrodat a természetbe - vidd magaddal a haverokat is!

Őszi kirándulótippek - túrázásra fel!

Nem kell messzire menned; az országon belül is csodaszép helyeken járhatsz


Vértes, a szívnek kedves

Több vár vár titeket: Csókakó, Várgesztes remek célpontok egy kis túrázáshoz és lazításhoz. Gánt környékén pedig híres bányák várnak és látványos turistaútvonalak, ha pedig lenyűgöznéd a barátodat, barátnődet, akkor a helyi étterem isteni finom ebéddel vár majd titeket! ;) Budapestről seperc alatt lent vagytok busszal!

Fehérbor, lenyűgöző kilátás és... dínók!

A Bakony és a Balaton-felvidék a következő: megleshetitek a Hegyestű bazaltoszlopait, az Iharkúti dínó-leleteket, átélhetitek a Föld történelmét a tanúhegyeken sétálva vagy csapkodhattok az evezőkkel a tapolcai tavasbarlangban. Pattanjatok vonatra és járjátok be a környéket, esetleg adva egy esélyt a helyi fehérboroknak is...

Őszi kirándulótippek - túrázásra fel!

Egy kis erdőjárás után úgy fogod érezni, mintha kicseréltek volna


Színkavalkád a Bükkben

A Bükki Nemzeti Park Facebook oldalát egyébként is érdemes követni, de ősszel pláne: szebbnél szebb képeket töltenek fel a pirosló-sárguló erdőről és néha a benne titkos életet élő állatokról is. 

Vizsaidőszakban egyébként is kötelező legalább egy vadkamerát csekkolni éjszakánként… hát egy vadkan mindig érdekesebb lesz, mint bármelyik tétel!

A Szalajka-völgyben kis vízesések és a pisztrángokkal teli tavacskák kísérik az utatokat az erdei kisvasút végállomásától a turistaösvény aljáig. Lesz mit fotózni, az garantált!

Hungarian Korfű

Irány a Mecsek! Budapestről ez már egy masszívabb út, ha nem tudtok autóba vágódni, de ha valamelyik kolistárs családja befogad titeket, akkor már meg is van oldva a szállás a hétvégére. Pécs, TV-torony, aztán irány Orfű és a turistaútvonalak! Egy kis séta az Abaligeti barlang, ami rengeteg denevérfajnak ad otthont! Spooky, spooky! ;)


Már holnap útnak indulnál? Keresd meg hozzá az útiköltséget! Kattints és nézz körül az állásajánlataink között!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : életmód, vendéglátás, utazás, tippek, ajánló, szabadidő

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.