Mi az az 5 előny, amit a diákszövetkezet tud biztosítani neked?

Kategória: Diákmunka | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Az Atlasz csapata kőkeményen dolgozik azon, hogy diákként minél egyszerűbben vállalhass munkát. Szerintünk a diákszövetkezet a legkézenfekvőbb megoldás, megmutatjuk, hogy miért!

Mi az az 5 előny, amit a diákszövetkezet tud biztosítani neked?

Létezik jobb megoldás is arra, hogy jól érzed magad és még pénzt is keress. Próbáld ki a chatbotunk


 

1. Magas órabérek, kevesebb adó és járulék

Amíg diák vagy, addig a tanulói jogviszonnyal biztosításod is van. Ezért ebben az időszakban kedvezőbb feltételek mellett dolgozhatsz, kevesebb adó kerül levonásra a béredből, mint egy főállású munkavállalónak. Mindössze 15% személyi jövedelemadó van a bruttó órabéredben, a maradék 85% a nettó fizetésed.

 

2. Egyszerűsített adminisztráció

Egy diákszövetkezetnek többféle munkát is vállalhatsz és elég egyszer leszerződni az iskolaszövetkezettel. Utána már csak a konkrét munkákra való megállapodást kell aláírnod, de mind a két típusú szerződést aláírhatod online. Az AtlaszDiák és a DOQ csapatának közös fejlesztéseként egy mobilos appal hivatalosan és papírmentesen aláírható váltak a szerződések! A munka során végzendő adminisztráció is praktikus az AtlaszDiáknál: a jelenléti ívek is elektronikusan vezethetőek!

 

3. Rugalmas időbeosztás

Munkát keresnél, de nem tudod, hogy 3 hónap múlva is ráérsz heti 20 órát dolgozni? A diákszövetkezet nagy rugalmasságot biztosít: sokféle beosztású munkából választhatsz. Így mindig a sulihoz tudod igazítani a munkarendedet!

Mi az az 5 előny, amit a diákszövetkezet tud biztosítani neked?

Te döntöd el, hogy mikor akarsz dolgozni és mennyit akarsz keresni


 

4. Szakmai tapasztalat az önéletrajzodba

A széles diákmunkafelhozatalnak köszönhetően időről-időre találhatsz olyan pozikat, amelyekkel komoly munkatapasztalatot szerezhetsz. Mire kézhez kapod a diplomádat, többféle releváns, szakmai tapasztalatod lesz, így bármilyen munkára is jelentkezel, lesz mit írni az önéletrajodba!

 

5. Kipróbálhatsz többféle munkafajtát is

Tizenévesként még gyakran nem ismerjük annyira a személyiségünket, mint amennyire hisszük. Itt az idő próbát tenni! Vendéglátósként, emberek között pörögve érzed jól magad? Vagy inkább csöndesen adminisztrálsz egy hűvös irodában? Akkor érzed elemedben magad, ha kézbe veheted a munkát és fizikailag is igénybe vesz? Hogy boldogulsz majd a leendő szakmád munkakörnyezetében?

Egy diákszövetkezeten keresztül mindegyik munkatípusra lesz lehetőséged. Ezért számodra biztosan nem lesz zsákbamacska a pályaválasztás!

  

Összegezve:

igazából a diákszövetkezet legnagyobb előnye, hogy testre szabhatod a munkavállalás kérdését időben, pénzben és energiában is. Vágj bele, regisztrálj online az AtlaszDiák rendszerébe és csekkold le az elérhető pozíciókat!

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : önfenntartás, munkakeresés

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.