Jön a Fekete Péntek - Így igazodj el az akciók között!

Kategória: Diákélet | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A Fekete Péntek, vagy ismertebb nevén Black Friday, a hálaadást követő péntek estéje Amerikában, hagyományosan a karácsonyi bevásárlószezon kezdete. Már a neve is beszédes: az akciókra meginduló embertömegek miatt kialakult közlekedési dugókra, tömött bevásárlóutcákra, bevásárlóközpontokra utal.

Jön a Fekete Péntek - Így igazodj el az akciók között!

Ezen az egy napon világszerte sokszorosára nő a forgalom


Megáll az ész az egész világon

Ha nem ma kapcsoltad be először az internetet, nyilván találkoztál már Fekete Pénteken készült horrorvideókkal. Az órákig tartó sorbanállás, a tömeghisztéria és a csordaszellem sajnos bárkiből képes kihozni a legrosszabb énjét. A kereskedők pedig naná, hogy mindent kihasználnak, hogy minél nagyobb legyen a forgalmuk.

Vásárolj online és légy trükkös!

Hogy ne menjünk át vademberbe a bevásárlóközpontok üzletei előtt sorban állva, jobb, ha otthon, online vadászunk. Persze online ugyanúgy ezrek fognak sorban állni...

Perceken belül kiderül, hogy mennyit költött a weboldalára és a tárhelyére az üzlet, mert néha még a legnagyobb áruházak is simán összeomlanak a terhelés alatt. Ezért aztán jobb, ha felkészülsz!

Tervezz előre!

Előre tervezni mindig megéri, de ilyenkor pláne. Érdemes már év közben feljegyezni, hogy kinek milyen ajándékot akarsz vagy milyen cuccot szeretnél kedvezményesen beszerezni.

A következő lépés, hogy mentsd el a konkrét termékoldalakat könyvjelzőként a böngésződben, így a kedvezményes napon egyenesen a célnál landolhatsz!

Az utolsó simítás, hogy a bankkártya adataidat készítsd elő, ne a véghajrában kell a kártya után kaparászni, amíg esetleg épp elfogy a készlet.

Jön a Fekete Péntek - Így igazodj el az akciók között!

Sokszor az „akciós" ár nem is olyan akciós


Ésszel tovább érsz, ezeket csekkold!

Aranyszabály, hogy győzd le a szívdobogást és NE kapj vérszemet a hatalmas akció láttán.

Az akciós sokszor megtévesztőek lehetnek: tutifix, hogy a valódi árból van az a 70% kedvezmény, vagy az elmúlt néhány napban emelték csak meg a “normál” árat? Lehet, hogy máshol a sima ár is hasonló és kár küzdened a leterhelt weboldalon.

Másrészt pedig mérlegeld előre: tényleg szükséged van erre az új cuccra? Biztos, hogy használni fogod? A 70%-os akciós árral is többet költesz, mintha meg sem vennéd - ha nem fogod kihasználni, akkor feleslegesen szórtad el a pénzt. Szóval légy tudatos, gazdálkodj okosan! ;)



Szeretnél tudatosan foglalkozni a pénzügyeiddel? Szívesen és ingyen küldünk neked diákmunkalehetőséget - iratkozz fel hírlevelünkre!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : életmód, vásárlás, trükkök, tippek, szabadidő, divat

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 



Értesítés új hírekről



Hírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.