“Jól fizető otthoni munka” - mit is jelent ez valójában?

Kategória: Diákmunka | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A legtöbb Facebook csoportban már lemásznak a falról a jól fizető, otthonról végezhető munkával kecsegtető ajánlatok. Ezek általában csak egyetlen egy dolgot hagynak ki a meggyőző leírásból: hogy pontosan mi is a munka. Egy kicsit a mélyére ásunk ezeknek a csalogató felhívásoknak, hogy pontosan tudd, mi van mögöttük.

“Jól fizető otthoni munka” - mit is jelent ez valójában?

Ne dőlj be az üres ígéreteknek, járj inkább utána


Alapvető dolgok egy álláshirdetésben

Van néhány dolog, amit minden álláshirdetésben meg kell találnod. Miről szól a munka, ki a munkát adó cég, és hogy milyen foglalkoztatási formában gondolkodnak (diákmunka, bejelentett alkalmazotti pozíció, vállalkozói szerződés). Ha ebből a három pontból valamelyik hiányzik, akkor kezdj el gyanakodni, mert ott valami nem okés. Miért titkolná el ezt bárki, aki tisztességes munkát ajánl?

Mi van az ilyen hirdetések mögött valójában?

Sajnos a skála az rettenesen széles. Piramisrendszerek, multi level marketingen alapuló vállalkozások, ahol valódi munka helyett majd neked is embereket kell tobroznod. Nem bejelentett jövedelem, szerződés nélkül, ahol a jó szerencsén múlik csak, hogy kifizetik-e az elvégzett munka árát. De akár webkamerás, 18 éven felülieknek szóló, erotikus munkára is kereshetnek jelentkezőket az ilyen hirdetésekben.

Egyik sem bizalomgerjesztő, ugye?

Ha bizonytalan vagy, de tennél egy próbát

Ha mégis úgy érzed, hogy utánajárnál mi van a rejtélyes, Facebookon keringő álláshirdetés mögött, akkor általában elég megkérdezned a fent említett három dolgot: cég neve, munka pontos leírása és a foglalkoztatási forma. Nagy valószínűséggel már ezen a ponton elkezdődik majd a maszatolás, halogatás, titkolózás. Ez már végképp nagyon gyanús: jobb ezeket a sztorikat legkésőbb ezen a ponton lezárni.

“Jól fizető otthoni munka” - mit is jelent ez valójában?

Válassz olyan munkát, amely gazdagítja a személyiséged, ugyanakkor tiszta feltételeket kínál


 

Amikor diákmunkára szerződsz

Amikor bejössz az AtlaszDiákhoz, kiválasztasz egy munkát, akkor rögtön le kell szerződnöd a Diákszövetkezettel, aztán külön szerződést kell kötnöd a munkára. E-jelenléti alapján kiszámítjuk hó végén a béred és a bankszámládra átutaljuk. Minden törvényes és átlátható, világos.

Ha bármilyen kérdésed van a diákmunkával kapcsolatban, akkor egy több fős ügyfélszolgálat vár, akár személyesen az irodában, akár telefonon, vagy Facebookon keresztül. A Diákszövi céges adatait nyilvánosan megtalálod a honlapon és ha úgy érzed magad nyugodtabbnak, akkor akár a barátaid vagy a szüleid is bekísérhetnek a szerződés aláírásához. Amit te jónak látsz!

Az Atlasz Diákszövetkezetnél garantáljuk, hogy legálisan, törvényesen, a béred után adózva, magas órabérekért tudsz dolgozni. A fizetésed biztosan megérkezik a bankszámládra a ledolgozott óraszámaid alapján. Mindig sokféle munkából válogathatsz, és akár több munkatípust is kipróbálhatsz, amíg kideríted, hogy a vendéglátásban, az irodában vagy egy szakmai gyakorlaton érzed jobban magad.Nézd meg az aktuális állásainkat és válassz egy szimpatikus melót és egy kiszámítható, biztos jövedelmet magadnak az Atlasz Diákszövetkezeten keresztül!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : önfenntartás, trükkök, munkakeresés

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.