Iránytű a munka világához - veletek, értetek!

Kategória: Diákmunka | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Az AtlaszDiáknál az az alapvető cél, hogy ne csak a diákmunka óráival és bérével gazdagítsunk titeket, hanem könnyebbé tegyük a suli melletti munkavállalást, átláthatóbbá tegyük számotokra az ügyintézést, spóroljunk az egyébként is szűkös időtökkel. Megérdemlitek, nem?

Iránytű a munka világához - veletek, értetek!

ATLASZ Iránytű a munka világához - veletek!

 

Az AtlaszDiák Iránytűje

Az AtlaszDiák csapatában a legtöbben tudjuk, hogy milyen diákként melózni. Megtapasztaltuk a nehézségeit és az előnyeit egyaránt. Tudjuk, hogy milyen fáradtan hazafelé battyogni esti műszak után a hidegben, miközben a másnapi ZH kérdésein megy már az agyalás, vagy úgy nekiindulni a hétnek, hogy 7-ből 7 nap lesz tanulnivaló és meló... De azt is megtapasztaltuk, hogy milyen a suli után egy fullos CV-vel nekiszaladni a munkakeresésnek, hogy mekkora fórral jár, ha ismerősek a melóhely fogalmai, vagy mennyire profibbá teszi az embert, ha jól tudja beosztani az idejét. Azért én személy szerint iszonyat sokat profitáltam a melóimból! :)

Szóval összedugtuk a fejünket, megkérdezgettünk titeket is az elmúlt 1-2 hónapban, és az lett a mondás, hogy elindítjuk az Atlasz Iránytűjét. Ez lesz az a sorozat a blogon, ahol összegyűjtünk nektek minden infót, ami anno baromi jól jött volna nekünk is. ;)

Mit várhattok az Iránytűtől?

1. Segítséget, hogy jobban megismerjétek magatokat, a képességeiteket. Nem lesz többet kérdés, hogy "jajj, de mit írjak az önéletrajzba?! Mi a fene az a projektalapú gondolkodás és van-e nekem olyanom???"

2. Önéletrajzírási tippeket, útmutatót. Ez alapján gördülékenyen összerakhatod te is az első CV-det, tudatosan kiválasztva, hogy milyen melóhoz milyen önéletrajzra is lesz szükséged. Valami grafikus new wave cuccal hasíts vagy maradj a Europass formájánál? Megmutatjuk!

3. Álláskeresési tanácsokat. Ha egyszer vége lesz a diákéveknek, akkor jobb, ha vannak konkrét, kijátszható kártyák a kezedben... Ha tudod, hogy hova fordulj, hol keress és mire figyelj oda. Segítünk felkészülni.

4. Javaslatokat a jobb idő és feladatkezeléshez. A suli melletti munkával könnyű eljutni, aztán meg elszáguldani a határaidon túlra... aztán idővel rájönni, hogy hosszútávon ez így nagyon nem oké. Egy csomó eszköz és lehetőség van, ami segít az idődet kézben tartani, és az energiáidat a fontos dolgokra fókuszálni. Majd meglátod, hogy lehet többféle dologgal zúzni egyszerre, ha okosan csinálja az ember!

5. Konkrét ötleteket szakértőktől. Mert hogy az élet útja az nincs ám kikövezve se előtted, se más előtt - szerencsére! Ezer és egy lehetőség nyílik a fejlődésre, boldogulásra: igyekszünk megmutatni ezekből is néhányat, hogy még több esély, még több lehetőség legyen a szemetek előtt.

Továbbra is él a kérés, hogy dobjátok kommentben, ha valamelyik szakma érdekelne titeket "belülről". Utánajárunk és megmutatunk egy-egy hétköznapot, hogy jobban megismerhetővé váljon egy-egy meló a hétköznapok felől.

Nemsokára jön az első poszt, úgyhogy, ha nem akartok lemaradni a jóságról, akkor kövessétek be az AtlaszDiák FB oldalát! :)

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : trükkök, tippek, munkakeresés

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.