Ebből az 5 társasból egyet biztos imádni fogsz!

Kategória: Diákélet | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 

Mikor társasoztál utoljára? Megmutatok 5 olyan társasjátékot 2500 és 8000 forint között, amelyekkel a folyosóbulikat, házibulikat, de még a családi happeningeket is feldobhatod!

Ebből az 5 társasból egyet biztos imádni fogsz!

Neked nem szóltak, hogy újra menő lett társasozni? :)


Panic Lab

Ez a világ legcukibb ivós játéka. No, eredetileg nem kell hozzá inni, de meg fogja dobni az estét! ;) A lényeg, hogy egy körvonalon követned kell az amőba útját és rámutatni a megfelelő kártyára. De időközben vannak átalakulást, vagy a körvonalon való ugrást jelző mezők… tehát a figyelmedre, a gyorsaságodra is szükség lesz! Mert hogy a többiek is veled együtt próbálják kibogozni… Aki lemaradt, ihat, vagy esélykiegyenlítős módon, aki kitalálta, az iszik, annyival is lassabb lesz a következő menetnél.
15 perc egy kör, akár 10-en is játszhatjátok és a kártyákat rejtő fémdoboz egy zsebben is elfér és 2500 forint körül beszerezhető. Kötelező darab!

Dixit

Egy egyszerű társas, ahol a csavart az adja, hogy a nagy, színes, fantáziadús képek a játékosok asszociációra hagyatkoznak. A mesemondó bedob egy nevet, címet, gondolatot és mindenki választ a kártyái közül egy passzolót… vakon kirakjuk a kártyákat és mehet a tippelés, hogy melyik volt az eredeti, a mesemondóé! Agyatlan összekapcsolások fognak születni és oltári röhögések lesznek a Rambóhoz passzított gépfegyveres jegesmedve felett…
30-60 perc, attól függően, hogy hányan játsszátok: 3-6 fő szórakozhat vele. 8000 ezer forint körül alakul az ára, de örök darab, amit a családdal, a haverokkal és új társaságba kerülve is használhatsz.

Fedőnevek

Személyes kedvencem, amihez két csapatra kell osztani a jelenlevőket. A pályára kártyákat rakunk ki és a két csapatvezető olyan asszociációkat próbál létrehozni, amivel a csapata tagjai a saját kártyáikból találnak ki minél többet - természetesen azt, hogy melyik szókártya melyik csapathoz tartozik, azt csak a vezetők, a kémfőnökök látják. Agyalós, jókat nevetős, gyorsan pörgő játék.
15 perc alatt lemehet egy kör, 2-6 ember játszhatja és 5 ezer forint körül van az ára. Ha valami garantáltan feldobja a családi viziteket, akkor ez a játék lesz az!

Ebből az 5 társasból egyet biztos imádni fogsz!

Az elmúlt 15 év legjobb társasait neked is ismerned kell!


Munchkin

Ha szereted a mesélős szerepjátékokat, akkor ezt egyenesen imádni fogod. Több órányi tömény, szerepjátékos paródia: a Munchkin frappáns szövegekkel és látványos illusztrációkkal ellátott kártyajáték. Az alap paklival is simán játszhatjátok, viszont figyelem, 6 fő felett exponenciálisan nő a játékidő!
7 ezer forint körül van a Munchkin ára, ezért sok órányi röhögés garantált, újra és újra előveszitek majd a haverokkal!

Bang

Szerepjátékos kártyajáték, de egyszerűbb, mint a Munchkin: a vadnyugati lövöldözés világába csöppenünk, banditákkal és sheriffel. A banditák a sherifet akarják kinyírni, a sheriff pedig a banditákat, egyszerű mint az egyszeregy. Szűk egy óra alatt lemegy egy kör, legalább 4 ember kell hozzá a szerepek miatt, de akár 7-en is játszhattok vele. Az ára 5500 forint körül alakul és valószínűleg ez is visszatérő elem lesz a házibulikon vagy a családi összejöveteleken.

Szerezd be ezeket a társasokat, vagy próbáljátok ki őket valamelyik társasos szórakozóhelyen! Társasozni agyas és vidám dolog, úgyhogy toljátok csak, a pénz pedig ne legyen akadály! :)
 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : szabadidő, bulis

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.