Az ultimate utazós outfit

Kategória: Diákélet | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Az ember fiatal, rugalmas és mobil: hát mi tarthatná vissza attól, hogy beutazza a fél világot? Az európai kontinens legalábbis itt van a küszöbön, a fapados légitársaságok nyomott árai mellé már csak egy kis hátizsák kell és kötélidegek. :) Nézzük meg, hogy mire érdemes még figyelni!

Az ultimate utazós outfit

Utazd be a világot stílusosan


 

Profi utazós outfit

Az ember a repülőre vagy vonatra szállás előtt nem dobja sutba a saját stílusát, ez alap. Mégis van néhány olyan alapszabály, amit érdemes szem előtt tartani, mikor utazni készülünk.

Az egyik a kényelem. Alapvetően egy pár órás utat ki lehet bírni csőnadrágban és miniszoknyában is, de ha már benéz egy pár órás késés, reptéren várakozás, akkor erősen szidni fogjuk a reggeli énünket, aki a kényelmet nem sorolta előrébb.

A másik a praktikum! Én hívő ember vagyok, szóval elhiszem, hogy a magassarkú bokacsizma vagy a csőrös bőrcipő számodra kényelmes, de csomagokkal súlyosbítva garantáltan nem lesz egy gyakorlatias választás. Egyszer kelljen csak a repülőt a csúszdán elhagyni, vagy a vonatról kétszer átszállni a bőröndökkel és konkrétan veszélyessé válhat.

Szóval leszögezhetjük, hogy kényelmes és praktikus darabokat érdemes kiválasztani az utazós outfithez.

Az ultimate utazós outfit

Mi illik mihez? Inkább ne ezen agyalj


Hideg? Meleg? Forró?

Aki igazán felkészült, az már a négyeshatosra sem száll fel egy extra réteg ruha nélkül, hiszen bármikor a nyakunkba eshet a légkondicionált 17 fok a nyár közepén és néha a mi egyetlen mávunk is hajlamos meglepni minket a fűtés hiányával vagy a légkondicionáló működésével.

Egy vékony, nyakba köthető pulcsi, egy ráadás nagy sál vagy kendő mindig kapóra jöhet. Akár csak arra, hogy leülhess várakozás közben, akár arra, hogy melegen tartson az utazás alatt. Az már egy extra luxus funkció, hogy ha esetleg leöntöd magad, akkor ezzel az extra ruhadarabbal elfedheted a foltot, vagy rögtönözhetsz magadra egy ruhát-topot-szoknyát a kendőből, esetleg az utazásnál használhatod párnaként.

Eddig tehát van egy kényelmes pár cipőnk, egy könnyű mozgást biztosító nadrágunk és egy extra réteget és opcionálisan párnát biztosító pulcsink vagy kendőnk.“A divat változik, a stílus örök.”

Mondta CocoChannel és csak egyetérthetünk vele. Mégis, a drága, nemesfémből készült ékszereket, karórákat jobb otthon hagyni egy rövidebb út erejéig és praktikusabb inkább egy látványosabb bizsuval feldobni az aktuális utazós outfitet. Ha több hétre vagy hónapra utazunk, akkor pedig mindenképpen a testünkhöz erősített kézipoggyászban találjunk nekik helyet: így biztosan nem hagyjuk el a csomagokkal való bajlódás közte és a feladott poggyászunkból sem fog rejtélyes módon elpárogolni.

Ezekkel az apróságokkal egy sokkal kényelmesebb és jobb hangulatú utat garantálhatsz magadnak. Ha pedig még az utazás költsége hibádzik a képletből, akkor itt megkeresheted a rávalót! Csekkold le az AtlaszDiák új munkalehetőségeit!

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : divat, utazás

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.