4 csajos vígjáték otthonülős estékre

Kategória: Diákélet | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A romantikus vígjátékok időtlen idők óta hódítanak a mozikban. És nem véletlenül! A könnyed, kiszámítható sztori és a kellemesen bizsergős happy end garantált. Mackónacit fel, rozé a kézbe és már indulhat is a lightos filmezős este!

4 csajos vígjáték otthonülős estékre

Retró, 2000-es évekbeli vagy klasszikus? Csak rajtad múlik, miben merülsz el!


Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Ha már láttad, akkor azért, ha még nem, akkor azért! Kate Hudson és Matthew McConaughey tökéletesen alakítják a nehezen összeillő párt. Jó példája a film annak, milyen groteszk jelenetek adódhatnak, amikor egy nő munkahelyi feladata az, hogy a férfi szakítson vele, a férfié viszont az, hogy minden áron megőrizze a kapcsolatot. Vajon mi lesz ebből? SZERELEMPÁFRÁNY!

10 dolog, amit utálok benned

Gimiben játszódó aranyos komédia, ahol a két igencsak különböző lánytestvér számára az érettségiig tilos a randizás. De mi történik, ha az új szabály szerint a kissé nyafka fiatalabbik randizhat, de csak akkor, ha az erősen antiszoc nővére is hajlandó erre? A humoros jeleneteken és érzelmi hálókon túl a filmet már önmagában Heath Ledger miatt is érdemes megnézni. Tömény 90-es évek!Barátság extrákkal

Ha valami túlfűtöttebb, mégis vicces filmre vágysz, Justin Timberlake és Mila Kunis duójában nem csalódhatsz! A nő fejvadászként ismeri meg a vele egykorú pasast, akit rábeszél, hogy New Yorkba költözzön egy állás miatt. Jó barátok lesznek, majd a barátság némi extrával egészül ki. Szentül hiszik, hogy ez hosszú távon tartható felállás. Szerinted?

4 csajos vígjáték otthonülős estékre

Hollywood, ahol ezek a csodás sztorik vászonra kerülnek


Igazából szerelem

Talán a romantikus vígjátékok legnagyobb klasszikusa! A másik három filmtől eltérően angol gyökei vannak, ami miatt a hangulata és a humora nagyon jól hozza a britek fanyarságát. Eltart egy ideig, mire összefűzöd a szereplők közötti szálakat, de Hugh Grant legendás táncjelenetét egy jó ideig nem felejted el! Nem csak karácsonykor ajánlott! :)

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : tippek, szabadidő, játék, barátkozós, ajánló

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Atlasz Éva

Az Atlasz csapatának szövegelésért felelős tagja, aki ellátja a kontentre éhes lelketeket hasznos és szórakoztató bejegyzésekkel. :)

Az Atlasz Iskolaszövetkezet 2015 óta szállítja a legmenőbb diákmunkákat a tanulóknak, hallgatóknak. Ha magas órabéreket és príma szakmai lehetőségeket keresel, akkor az AtlaszDiáknál a legjobb helyen jársz!

Weboldal: www.atlaszmunkak.hu
Facebook itt: www.facebook.com/AtlaszDiak
Bettibot, aki segít munkát találni: http://m.me/diakmunka

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 

 

 

 Értesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.